Konference v rámci projektu „Chuť a vůně regionálních jídel a specialit v Poodří a Podpolaní“ se uskutečnila dne 15.5.2015 v Bartošovicích na zámku
V rámci realizace mezinárodního projektu spolupráce „Chuť a vůně regionálních jídel a specialit v Poodří a Podpolaní“ byla v pátek 15.5.2015 uspořádána poslední akce tohoto projektu, a to konference. Konference se zúčastnili zástupci spolupracující MAS Podpoľanie, zástupci obcí a v neposlední řadě občané, kteří se aktivně zapojili do vlastní realizace projektu. Akce se rovněž zúčastnili zástupci držitelů regionální značky "MORAVSKÉ KRAVAŘSKO regionální produkt®".
Konference se uskutečnila v prostorách zámku v Bartošovicích od 9:00 do 15:00 hodin. Program jednání byl zaměřen na prezentaci výstupů projektu a ochutnávku místních specialit.
Více se dočtete v přiložené tiskové zprávě.
pdf TZ - Závěrečná konference v Bartošovicích - 15.5.2015 (355 KB)
- Vytvořeno dne .
- Přečteno: 3697